Rest bpm

Naast het betalen van BPM bij het invoeren van een auto in Nederland, is er ook nog zoiets als rest BPM. Rest BPM is het bedrag dat je hebt betaald bij het importeren van je auto en dat je terug kunt krijgen als je de auto weer uitvoert of verkoopt.

Het terugvragen van de rest BPM kan een ingewikkeld proces zijn en daarom kan het verstandig zijn om de hulp van een specialist in te schakelen. Wij kunnen je helpen bij het berekenen van de rest BPM en het indienen van een teruggaveverzoek bij de Belastingdienst.

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende voorwaarden van toepassing zijn voor het terugvragen van de rest BPM. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat de auto daadwerkelijk is geëxporteerd of verkocht. Ook moet je binnen een bepaalde termijn een teruggaveverzoek indienen, anders vervalt het recht op teruggave van de rest BPM.

Wij hebben ervaring met het terugvragen van rest BPM en kunnen je begeleiden bij het hele proces. Zo zorgen wij ervoor dat alle benodigde documenten correct worden ingevuld en dat het teruggaveverzoek op tijd wordt ingediend. Bovendien houden wij je op de hoogte van de voortgang van het proces, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Als je hulp nodig hebt bij het terugvragen van rest BPM, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het terugvragen van het geld dat je hebt betaald bij het invoeren van je auto.