Wagenpark beheer

Faay Auto Groep is naast het op maat bedienen van de particulieren klanten ook een thuishaven voor meerdere zakelijke klanten. Wij ontzorgen bedrijven en verzorgen hun wagenpark.

Wij denken graag met u mee en zorgen dat u niet onnodig hoeft langs te komen. Bij een afspraak verzorgen wij een grondige inspectie en mochten wij toekomstige problemen signaleren geven wij dat tijdig aan.

Voor uw wagenparkbeheer wilt u kunnen en blijven vertrouwen op uw bedrijfswagen(s). Met het auto beheer van Faay Auto Groep vergroot u de betrouwbaarheid van uw wagenpark. U verkleint hiermee immers de kans op stilstand en de bijkomende volgschade. 

U kunt bij ons terecht voor de volgende onderdelen van wagenparkbeheer:

  • Auto onderhoud en reparaties.
  • Fleet management voor bedrijven.
  • Banden opslag en bandenwissels, veelal velen malen voordeliger dan bij leasemaatschappijen.

Wij onderscheiden ons door de snelle service die wij bieden en gaan velen malen verder ten opzichte van andere autobedrijven. Daarnaast bieden wij kwaliteit en gemak voor uw bestuurders, waar wij waar mogelijk ook de nadruk leggen op kostenbesparingen.

Met Faay Auto Groep als uw wagenparkbeheerder kunnen wij u bijstaan van A tot Z. Onderhoud en reparaties worden met de grootste precisie uitgevoerd. Transparant, vakkundig en snel.

Vraag naar de voordelen!