Reparación de coches

Is je auto toe aan een reparatie? Kies voor Faay Auto Groep! We hebben een ruime ervaring met alle merken en modellen. Er werken gecertificeerde monteurs met uitgebreide technische kennis en we gebruiken hoogwaardige onderhoudsproducten en onderdelen.


Voor auto onderhoud en reparaties


Als je auto kapot gaat, is dat erg vervelend. Faay Auto Groep helpt je snel weer op weg, tegen een eerlijke prijs. Bij Faay Auto Groep werken ervaren monteurs, die naast regulier auto onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en complexe storingen. Maak direct online een afspraak bij onze vestiging in Nieuwegein.

Vooraf contact over de prijs

Blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden? Of loop je zelf tegen een defect aan? Als blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met je over de prijs. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het vervangen van uw remmen of de distributieriem, bij Faay Auto Groep ben je aan het juiste adres.

Voorkom reparaties met goed onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. In combinatie met een grote beurt kan je ook bij Faay Auto Groep een APK laten uitvoeren.