Обслуживание

Auto-onderhoud voor alle automerken

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Faay verricht onderhoud aan alle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij ons terecht.

Soorten auto-onderhoud bij Faay Auto Groep

Брендинг

Onderhoud zoals voorgeschreven door de autofabrikant. Helemaal afgestemd op jouw merk auto, autotype, bouwjaar en kilometerstand. Nieuwe onderdelen voldoen altijd aan fabrieksspecificaties. Zo behoudt je auto ook nog eens zijn fabrieksgarantie.


большой поворот

Tijdens de grote beurt controleren we je auto op een groot aantal belangrijke punten. Naast een uitgebreide inspectie verversen we bijvoorbeeld de motorolie, vervangen we het olie-, lucht-, brandstof en interieurfilter, bougies (benzine). Daarnaast reinigen en controleren we je remmen en vullen we de ruitensproeiervloeistof bij.небольшой поворот

Je auto wordt tijdens de kleine beurt aan de hand van een inspectielijst op de belangrijkste punten gecontroleerd. Zo verversen we o.a. de motorolie, vervangen we het oliefilter en vullen we de ruitensproeiervloeistof bij.


ТО с обслуживанием

Je kunt ervoor kiezen je APK te combineren met een kleine, grote of merkbeurt. Vooraf krijg je altijd een prijsopgaaf.

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?
Rijd je in een oudere auto (6-7 jaar of ouder)? Dan kun je de volgende vuistregels aanhouden: een kleine beurt is na een jaar of na 15.000 kilometer nodig en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Rijd je in een nieuwere auto (jonger dan 6 jaar)?
Daar verschijnt meestal een melding op je dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Vaak is dit een sleuteltje, soms worden ook het aantal kilometers tot aan de volgende onderhoudsbeurt aangegeven.

Merkonderhoud voor alle automerken
Dit zijn een aantal automerken waarvoor we de merkbeurt uitvoeren:

Альфа-Ромео
Ауди
Бентли
БМВ
Крайслер
Citroën
Дакия
дэу
Дайхатсу
уклоняться
Феррари
Фиат
Форд
Хонда
Хендай
Ягуар
Джип
Киа
Lamborgini
Лянча
Land Rover
Лексус
Мазерати
Мазда
Мерседес Бенц
мини
Мицубиси
Ниссан
Опель
Пежо
Порше
Рено
Rolls-Royce
грабитель
Сааб
сиденье
шкода
Умная
Ssang-Yong
Субару
Сузуки
Тойота
Фольксваген
Вольво